Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ & ΑΛΛΕΡΓΊΕΣ



Ο βελονισμός προσφέρει ανακούφιση από τις αλλεργίες

Οι αλλεργίες είναι ένα κοινό πρόβλημα με συμπτώματα που κυμαίνονται από την εκδήλωση περιστασιακού συναχιού έως σοβαρές, απειλητικές για τη ζωή αντιδράσεις. Σύμφωνα με WebMD, 55% του πληθυσμού του κόσμου αντιδρά θετικά σε ένα ή περισσότερα αλλεργιογόνα. Έτσι, αν οι αλλεργίες είναι τόσο κοινές σε όλους τους ανθρώπους, τι ακριβώς είναι; Οι αλλεργίες εκδηλώνονται όταν το ανοσοποιητικό σας σύστημα αντιδρά σε κάτι που θεωρεί επιβλαβές (ακόμη και αν δεν είναι) και σαν απάντηση, παράγει τα αντισώματα. Κανονικά αυτά τα αντισώματα βοηθούν στην προστασία μας από μολύνσεις και από ασθένειες, μέσω της αλλεργικής αντίδρασης. Προκειμένου όμως να αντιμετωπίσουν τον βλαπτικό παράγοντα μπορεί να προκαλέσουν πολλά δυσάρεστα συμπτώματα, όπως φλεγμονή των παραρρινίων κόλπων, των αεραγωγών, του δέρματος και του πεπτικού σωλήνα. Οι άνθρωποι μπορεί να είναι αλλεργικοί σε πολλά πράγματα, όπως ορισμένα τρόφιμα, σε κατοικίδια ζώα, τα φάρμακα, στη γύρη της άνοιξης, τη μούχλα, τη σκόνη, τα αγριόχορτα και τα τσιμπήματα των εντόμων.

Οι τεχνικές της Κινέζικης Ιατρικής ενισχύουν και ισορροπούν το ανοσοποιητικό σας σύστημα, και έτσι, με την πάροδο του χρόνου, η εφαρμογή του βελονισμού, της βοτανοθεραπεία και των βεντουζών μπορεί να μειώσει σημαντικά τις αλλεργικές αντιδράσεις. Σήμερα, έχω σκοπό να επικεντρωθώ στην εφαρμογή του βελονισμού. Υπάρχουν σημεία βελονισμού γύρω από τα ιγμόρεια και σε άλλα σημεία του σώματος που μπορεί να παρέχουν άμεση ανακούφιση καθώς και να προσφέρουν αθροιστικά οφέλη μετά από έναν κύκλο κάποιων θεραπειών. Ο βελονισμός ανοίγει τα ιγμόρεια, ανακουφίζει από τη συμφόρηση, βοηθά στη μείωση της φλεγμονής και επιλύει πολλά πεπτικά συμπτώματα, όπως φούσκωμα, πόνο ή αέρια. Φυσικά πάντα στις θεραπείες μας έχουν σαν βοηθό ζωτικής σημασίας τα τόσο αποτελεσματικά κινέζικα βότανα.

Αν έχετε προσπαθήσει ή έχετε ταλαιπωρήσει για αρκετό καιρό με τα δυσάρεστα και κουραστικά συμπτώματα των αλλεργιών, ήρθε η ώρα για να δοκιμάσετε έναν πιο φυσικό αλλά και αποτελεσματικό τροπο. Το βελονισμό και τη βοτανοθεραπεία!


Με αγάπη για τον Ανθρωπο και τη Φυση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου